Konovizijskoj publici već dobro poznatom tandemu Toni Čeović i Juraj Magud u sklopu programa Konovizije 2022 pridružit će se nova voditeljica – Marija Puljić.

Toni Čeović i Marija Puljić zajedno će voditi gledatelje kroz pjevački dio natjecanja kao i program Konovizija Plus, dok će domaćin greenrooma već po tradiciji biti Juraj Magud.

Kroz posljednji dio programa, glasovanje, gledatelje će ponovo voditi Toni Čeović.

TONI ČEOVIĆ

Nekada poznat po nekadašnjem dubrovačkom mjesečniku Kult kao i jedinim konavoskim izborima ljepote, Pridvorjanin Toni Čeović danas je poznat kao pokretač i voditelj Konovizije. Svoju voditeljsku karijeru započeo sasvim slučajno na pridvorskom igralištu kada je Društvo naša Djeca ostalo bez voditelja Konavoskih susreta pa je uletio kao zamjena. Nastavilo se Prvim pljeskom, pjevačkim natjecanjem konavoskih osnovnoškolaca na kojem je i sam nastupao kao školarac, kojeg je vodio osam godina, a od 2018. godine dio je voditeljskog tandema Konovizije. Otac troje djece uvijek voli smišljati nove projekte, a u slobodno vrijeme voli pogledati dobru seriju ili film, obožava irski bend U2 u koji je zaljubljen još od srednje škole, dok mu je Formula 1, bez koje ne može zamisliti život, totalna opsesija.

JURAJ MAGUD

Diplomiranog pravnika po struci, odvjetnika po zanimanju, zaštitno lice Konovizije Juraja Maguda mnogi pamte i po iznimno popularnom svekonavoskom kvizu znanja Konoteci koja je svjetlost dana ugledala 1999. godine. Svoju amatersku voditeljsku karijeru počeo još u četvrtom razredu Osnovne škole kada je na Grudi vodio doček Djeda mraza, a osim Konoteke i Konovizije vodio je Prvi pljesak, s kolegom Mujom konavosku Ljubav na selu, i još puno drugih priredbi. Okušao se i kao glumac te je s glumačkom skupinom Ariel nastupio u dvije predstave – Kazališni sat i Hajdemo skakati po tim oblacima. Osim što ih vodi, Juraj je i veliki ljubitelj kvizova unatoč tome što više u njima ne sudjeluje, a životni moto mu je „Živi i pusti umrijeti“.

MARIJA PULJIĆ

Mnogima poznata kao supruga omiljenog konavoskog voditelja Ivice Puljića, Marija će se i sama po prvi put okušati u voditeljskoj ulozi. Njezina veza s Konovizijom počela je prošle godine kada je bila članica stručnog žirija a organizaciju je svojom pozitivnom energijom toliko oduševila da joj je odmah ponuđeno mjesto voditeljice. Pozornice i bine joj nisu nepoznat pojam jer je još kao djevojčica jedva čekala uzeti mikrofon i zapjevati na Prvom pljesku dok danas kao članica ženske klape FA Linđo osvaja klapska natjecanja. Jedna od osnivačica klape Cavtajke je još kao mala htjela biti učiteljica a san joj se pretvorio u stvarnost. Kako obožava djecu, ponosna majka tri sina, svoju profesiju ne vidi samo kao posao nego i životni poziv. Ponosno će istaknuti kako je posvećena obitelji koja joj je uvijek najveća podrška.