Program Konovizije 2021 vodit će konovizijskoj publici već dobro poznati Toni Čeović i Juraj Magud, ovaj put pojačani Kristinom Ćebo koju su gledatelji imali prilike upoznati kao predstavnicu Karasovića na Konoviziji 2019.

Toni Čeović i Kristina Ćebo će zajedno gledatelje voditi kroz pjevački dio natjecanja, dok će kao i obično Juraj Magud zabavljati javljanjima iz „backstagea“ te svojim doskočicama prenositi atmosferu među izvođačima.

Po završetku prvog, natjecateljskog, dijela Kristina Ćebo će voditi program glazbene pauze Konovizija Plus, nakon čega palicu za posljednji dio Konovizije, glasanje, ponovno preuzima Toni Čeović.

TONI ČEOVIĆ

Nekada poznat po nekadašnjem dubrovačkom mjesečniku Kult kao i jedinim konavoskim izborima ljepote, Pridvorjanin Toni Čeović danas je poznat kao pokretač i voditelj Konovizije. Svoju voditeljsku karijeru započeo sasvim slučajno na pridvorskom igralištu kada je Društvo naša Djeca ostalo bez voditelja Konavoskih susreta pa je uletio kao zamjena. Nastavilo se Prvim pljeskom, pjevačkim natjecanjem konavoskih osnovnoškolaca na kojem je i sam nastupao kao školarac, kojeg je vodio osam godina, a od 2018. godine dio je voditeljskog tandema Konovizije. Otac troje djece uvijek voli smišljati nove projekte, a u slobodno vrijeme voli pročitati dobru knjigu ili pogledati dobar film, obožava irski bend U2 u koji je zaljubljen još od srednje škole, dok mu je Formula 1, bez koje ne može zamisliti život, totalna opsesija.

JURAJ MAGUD

Diplomiranog pravnika po struci, odvjetnika po zanimanju, zaštitno lice Konovizije Juraja Maguda mnogi pamte i po iznimno popularnom svekonavoskom kvizu znanja Konoteci koja je svjetlost dana ugledala 1999. godine. Svoju amatersku voditeljsku karijeru počeo još u četvrtom razredu Osnovne škole kada je na Grudi vodio doček Djeda mraza, a osim Konoteke i Konovizije vodio je Prvi pljesak, s kolegom Mujom konavosku Ljubav na selu, i još puno drugih priredbi. Okušao se i kao glumac te je s glumačkom skupinom Ariel nastupio u dvije predstave – Kazališni sat i Hajdemo skakati po tim oblacima. Osim što ih vodi, Juraj je i veliki ljubitelj kvizova unatoč tome što više u njima ne sudjeluje, a životni moto mu je „Živi i pusti umrijeti“.

KRISTINA ĆEBO

Iako će se Kristina Ćebo, koja više voli da je se oslovljava s Kike, po prvi put okušati u voditeljskoj ulozi, bine joj nisu nepoznanica. Iako je kao dijete maštala da će postati stomatolog još je u osnovnoj školi, kada je kao i većina konavoske djece s iti malo sluha sudjelovala na Prvom pljesku, otkrila da se ugodno osjeća na bini. Nakon mnogobrojnih nastupa na karaokama, a njezin nastup na jednim s pjesmom Benzina se još uvijek prepričava, nastupila je i na Konoviziji – prvo kao pjevačica, a godinu dana kasnije i kao član žirija. Ponosna majka malene djevojčice, koja smatra da je „Privilegija u životu je biti ono što jesi“, je veliki ljubitelj zdravog života pa obožava hard body treninge i trčanje.