• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Konovizijsko srce za Nevia

2019-02-05 07:06:00 admin

Jedan od najvažnijih ciljeva Konovizije je ne samo da pridonesemo zabavnom sadržaju Konavala, već i da unutar naših mogućnosti pridonesemo boljitku Konavljana s posebnim naglaskom na najmlađe. Prošle godine smo tako organizacijom humanitarne večeri ,dva tjedna nakon Konovizije, skupili sredstva za male Konavljane kojima je bila potrebna pomoć, pa će i ovogodišnja Konovizija ići sličnim stopama jer uvijek je dobro činiti dobro.
Ove godine ćemo sredstva skupljati za našeg malog Nevia, veselog dječaka kojega vjerujemo baš svi znate. Ovaj nevjerojatno simpatični zaljubljenik u nogomet je jedini Hrvat, i jedan od samo 150 ljudi u svijetu s Majewski sindromom, a Konovizija mu želi pomoći da s njegovog lica osmjeh ne silazi. Konoviziji se u ovoj akciji možete priključiti i vi. Baš kao i prošle godine i ove ćemo napravit aukciju posebnih VIP karata od kojih će prihod ići za malenog Nevia. Ovaj put ćemo dijeliti dva puta po dvije karte (jedan set za polufinale, jedan za finale), a karte će biti ni manje ni više nego za - backstage! Moći ćete tako cijelu noć uživati u društvu izvođača te iz prve ruke vidjeti kako oni proživljavaju tremu pred izlazak na binu, kao i napetost glasovanja. Osim što ćete doživjeti Konoviziju na jedinstven način pomoći ćete i malenom Neviju.
A za sve one koji ne budu sudjelovali u aukciji, i koji ne budu najveći ponuđači, na Warm up Parytju u Pridvorju 8. veljače 2019., kao i na afterpartyjima nakon polufinala i finala u Voltu, bit će kutija u kojoj će tko god poželi moći ubaciti onoliko koliko želi/može.
Pridružite nam se u akciji i nabacite malenom dječačiću još koji osmijeh!