• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Poliklinika Marin Med treću godinu uz Konoviziju!

2020-12-23 12:12:31 admin

Konovizija u 2021. godini neće biti u starom, tradicionalnom, terminu u veljači, već u novom – 9. travnja 2021. Ali dok je termin novi, naši sponzori su stari – tradicionalni. Sponzori koji su uz nas i u dobru i u zlu, i koji omogućavaju da se Konovizija i u težim ekonomskim vremenima održi, nas posebno vesele, a jedan od njih je i Poliklinika Marin Med koja je uz konavosko pjevačko natjecanje već treću godinu.
„Stara je uzrečica „Tko pjeva, zlo ne misli“. Uostalom, mnoga istraživanja već su potvrdila brojne beneficije pjevanja, a neka od njih govore da pjevanje ( i glazba) poboljšava zdravlje, jača osjećaj sreće i produljuje život!
Misija Poliklinike Marin Med kao zdravstvene ustanove upravo ide u istom smjeru, pa stoga podržavamo Konoviziju i njene učinke jer kao glazbena manifestacija uvelike razveseljava naše sugrađane.
Poliklinika i zdravstvena ustanova Marin Med pruža medicinske usluge te zdravstvenu skrb u domeni radiologije, ginekologije, urologije, neurologije, ortopedije, gastroenterologije, oftalmologije, vaskularne i plastične kirurgije, pedijatrije... Naša je misija i da potičemo aktivno uključivanje naših sugrađana i pacijenata u brigu o vlastitom zdravlju. Time će se spriječiti problemi koji se mogu javiti tijekom liječenja, ali i osigurati učinkovita zdravstvena skrb i njegu. Odgovorno uključivanje u brigu o vlastitom zdravlju, svakako pozitivno doprinosi procesu (iz)liječenja te u konačnici kvaliteti života, što posebno dolazi do izražaja sada u doba pandemije.
Dakle, sasvim je sigurno da pjevanje svima popravlja raspoloženje i smanjuje stres. A to je ono čemu svi težimo u poboljšanju našega općeg zdravlja! Sretno i veselo Konoviziji, uvijek veselim Toniju Čeoviću i Juraju Magudu, kao i svim sudionicima i sugrađanima u Novoj 2021!! Zadržite pozitivu i pazite sebe i svoje da, po novonormalnom, ne budete pozitivni!„ poručuju iz Marin Meda.