• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Konovizija u listopadu 2020.

2020-11-02 18:35:28 admin

Još jedan mjesec je iza nas, još jedan mjesec smo bliže Konoviziji 2021. Iako je još puno nepoznanica, pa smo zbog toga osmislili pet verzija Konovizije 2021, neke stvari su poznate pa tako sada znamo i koja će mjesta nastupiti 12. veljače 2021. u Čilipima.
Prisjetimo se najvažnijih događaja u konoviziskom svijetu tijekom listopada.

16 mjesta u borbi za titulu pobjednika
Kao i prethodnoj, i na Konoviziji 2021 će nastupiti 16 mjesta. Za titulu pobjednika, odnosno nagradu Miško, natjecat će se Cavtat, Čilipi, Dunave, Gruda, Karasovići, Lovorno, Ljuta, Mihanići, Mlini, Močići, Pavlje brdo, Poljice, Pridvorje, Radovčići, Zastolje i Zvekovica.
Po prvi put na Konoviziji će se pojaviti Mihanići koji tako postaju 30. konavosko mjesto koje je postalo dio konovizijske obitelji, dok Komaji po prvi put neće imati svog predstavnika. Nažalost, titulu pobjednika neće braniti Drvenik.

5 verzija Konovizije
Pandemija koronavirusa nažalost donosi puno neizvjesnosti pa smo ove godine suočeni s više pitanja hoće li se Konovizija održati nego tko će pjevati. Kako bi se prilagodili bilo kojem mogućem scenariju napravili smo pet različitih modela, odnosno verzija Konovizije – od Konovizije pred punim Domom kulture u Čilipima, preko održavanja bez publike, do Konovizije u vidu TV emisije, a jedna od opcija je i odgoda Konovizije.
Koja će verzija biti na konačna ovisit će o mjerama i preporukama Stožera CZ i HZJZ, a konačna odluka donijet će se tijekom siječnja 2021.

#pokrenise s Konovizijom
Kako bi bili što aktivniji i pri tom se zabavili na našem FB profilu smo pokrenuli malenu akciju „pokrenise. Akcija je vrlo jednostavna. Počeo je naš osnivač Toni Čeović koji si je zadao i ispunio zadatak da prepješači više od 10 km u jednom danu, a dokaze u vidu slike je stavio na svoj FB profil gdje je tagirao iduću osobu, Juraja Maguda naravno, i dao mu zadatak. Sad čekamo Juraja da odigra nogomet sa sinom te da nominira iduću osobu i odredi joj zadatak koji mora odraditi.
U akciju se možete uključiti i vi, samo potražite #pokrenise.

Konovizija na društvenim mrežama
Sasvim očekivano, na Facebooku i Instagramu najviše je pažnje privukla objava imena 16 mjesta koja će 12. veljače 2021. nastupiti na konovizijskoj finalnoj večeri. Na Instagramu vam se svidjelo i obraćanje Pera Barbiera na finalu Konovizije 2019 kada je u svom stilu pozdravio „publiku, selo, običaje, narod i sve skupa“!?
Drugi mjesec za redom, najgledaniji video na našem službenom YouTube kanalu je bio pobjednički nastup Iva Kordića i Drvenika.
Pratite nas na našim društvenim mrežama, lajkajte našu Facebook stranicu, pratite nas na Instagramu i pretplatite se na naš YouTube kanal.