• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Konovizija u rujnu 2020.

2020-10-02 18:13:23 admin

Do Konovizije je ostalo nešto više od četiri mjeseca ali stvari su se već počele prilično zahuktavati! Nakon mirnog kolovoza, rujan je donio velike vijesti – Konovizija je dobila svoj novi dom i gostujuće mjesto, ali je zato prijenos ostao na dobro nam poznatom partneru.

Konovizija seli u Čilipe
Mnogi, pogotovo Čilipljani, su sumnjali u istinitost objave, ali nakon tri godine na Grudi Konovizija je dobila novog domaćina. Čilipi, najveće naseljeno konavosko mjesto koje se može pohvaliti konovizijskim drugim (Ivo Paškov, 2020) i trećim (Ivana Zadro, 2018) mjestom, u svom će Domu kulture 12. veljače 2021. od 20 sati ugostiti finaliste Konovizije 2021.
Hoće li čilipski dom biti jednako pun kao i grudski u prethodne tri godine, nažalost, ovisit će o stanju s pandemijom koronavirusa.

Mlini su novo gostujuće mjesto
Već po tradiciji u finalu će nastupiti 15 konavoskih i jedno gostujuće mjesto, a nakon Kupara na Konoviziji 2021 ćemo ponovo ugostiti mjesto iz Župe Dubrovačke. Mlini, staro povijesno naselje Molina koje je u povijesti bilo središte mlinarskog obrta, natjecat će se tako po jednakim pravilima za titulu pobjednika Konovizije 2021.
Tradicija gostujućih mjesta, u skladu s odlukom organizacijskog odbora Konovizije da kroz glazbu i pjevanje spaja Konavle s ostalim dijelovima naše županije, počela je na Konoviziji 2019 kada se glazbenom natjecanju priključila Mokošica.

Prijenos Konovizije na Libertas TV-u
Konoviziju ćete ove godine moći gledati na našoj web stranici u sklopu Konovizija TV-a, ali već po tradiciji i preko Libertas TV-a. Da u Konoviziji možete uživati uz TV prijamnike Libertas TV se brine još od prve Konovizije pa ćete tako i 12. veljače 2021. od 20 sati moći pratiti prijenos uživo. Konovizija će tako nastaviti biti jedini konavoski događaj koji se prenosi uživo pa na večeri Konovizije ne zaboravite prebaciti na kanal 822 Max TV-a, kanal 724 B-neta, kanal 726 A1 televizije, kanal 142 A1 IPTV-a, kanal 715 Iskona i Evo TV-u, ili jednostavno gledajte preko antene.

Kordić najgledaniji
Kako se približava kraj prijava za Konoviziju 2021 potencijalni kandidati izgleda vole proučavati tajne uspjeha pobjednika pa je tako najgledaniji na našem YouTube kanalu bio nastup Iva Kordića, pobjednika Konovizije 2020, dok je treći najgledaniji video bio snimak cijele finalne večeri posljednje Konovizije. Između ova dva videa ugurao se konovizijskim gledateljima omiljeni Ivo Paškov.
Ako niste do sada, pratite nas na našim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu i YouTubeu gdje vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.