• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Predstavljamo vam službeno vozilo Konovizije 2019!

2019-01-30 20:32:23 admin

Zahvaljujući našem partneru Perak Autu, Konovizija 2019 ima i svoje službeno vozilo – Mazda 6 CD184 Takumi Plus! Batman ima Batmobil, Papa Papamobil, a mi končano – Konomobil! Nova Mazda 6 je luksuzna limuzina s naglaskom na udobnost i sigurnost idealna za duža putovanja. U izvedbi opreme Takumi Plus, koja je službeno vozilo ovogodišnje Konovizije, pogoni je 2.2 dizelski motor s dvije turbine sa 184 konjske snage.
Uz napredni automatski mjenjač koji pruža opcije manualnog mijenjanja na upravljaču, kao i na mjenjaču, troši oko 7 litara miješano grad-okolica, a od 0-100kmh stiže za 8.4 sekunde. Nova Mazda 6 pruža zavidan nivo udobnosti. Opremljena je vrhunskim kožnim sjedištima sa električnim podešavanjem i memorijom. Sjedišta imaju opciju grijanja i hlađenja sa ventilacijom (naprijed i nazad), a uz grijani upravljač i vrhunsku automatsku dvozonsku klimu naprijed i nazad vam omogućava da vozilo prilikom sjedanja bude rashlađeno ili ugrijano kroz samo 10-15 sekundi. Zaboravite sjedanje u hladan ili vreo automobil i mukotrpno čekanje da postigne ugodnu temperaturu.
Oprema Takumi Plus vam također pruža sigurnosne značajke vrhunske klase. Automatsko kočenje prednje i zadnje, upozorenje na umor, sprječavanje napuštanja trake, nadzor mrtvih kutova, nadzor bočnog prometa. Napredni radarski tempomat koji prati udaljenost i brzinu ostalih vozila oko vas i prilagođava vašu brzinu vozilima da bi održao sigurnu udaljenost prilikom vožnje autoputom. Uz senzore za pomoć pri parkiranju prednje i zadnje, 360% kameru i računanjem kuta skretanja ovo vozilo duljine 487 cm ćete bez problema parkirati.
Za odličnu vidljivost su zaslužna 20 diodna prilagodljiva LED svijetla koja prate krivine i po intenzitetu svjetlosti iz drugog smjera se pojačavaju ili smanjuju tako da bez mijenjanja duga-kratka u svakom momentu imate savršenu preglednost puta pred vama .
Na prednjem vjetrobranskom staklu putem HEAD-UP zaslona vam se projiciraju podatci o vašoj brzini, ograničenja i navigacije, a Takumi Plus dolazi uz stakleni prozirni električni šiber koji vam propušta dnevnu svjetlost i unosi svjež zrak.
Vrhunsku zabavu pak pruža 8.8 inčni touch screen infotainmant sistem sa 11 bose zvučnika, a uz nivo buke ravan nuli imate osjećaj da klizite po cesti.
Mazda 6 će svakome pružiti definitivno pružiti vrhunski doživljaj vožnje bilo na male ili duže relacije te je za cijenu od 336.000,00 kn dostupna u Perak Auto salonu (Andrije Hebranga 2A, Dubrovnik, Tel: 375 005) gdje vozilo možete i isprobati.