• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Prijenos Konovizije 2021 na našoj službenoj web stranici!

2020-08-07 09:15:02 admin

Konovizija 2021, koja je na rasporedu u petak 12. veljače 2021. od 20 sati, moći će se gledati na našoj službenoj web stranici!
Konovizija će po prvi put u svojoj kratkoj povijesti raditi produkciju prijenosa te će omogućiti svima, koji ne budu svjedočili natjecanju konavoskih sela u pjevanju na licu mjesta, da iz udobnosti, ali i sigurnosti, svog doma uživaju gledajući prijenos putem Konovizije TV na našoj službenoj web stranici.
„Produkcija prijenosa je tehnički zahtjevan zadatak, i veliki korak za nas koji smo htjeli napraviti kako bi Konovizija u svim aspektima bila pod našom kontrolom, a sve sa ciljem da našim gledateljima ponudimo što kvalitetniji i zanimljiviji proizvod. Vjerujemo da će uz naš prijenos i Konoviziju TV na našoj službenoj stranici iskustvo gledanja Konovizije biti zanimljivije i bogatije nego ikada“ smatra Toni Čeović.
Osim samog prijenosa finalne večeri Konovizija TV će uključivati i uvodnu emisiju koju će, kako je već najavljeno, voditi Kate Lujo, a dodatni programi i iznenađenja otkrivat će se kako se sama Konovizija bude približavala.