• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Konovizija u srpnju 2020.

2020-08-02 16:07:30 admin

Veljača i ožujak su konovizijski mjeseci, ali i ljeto je vrijeme od konovizijske akcije! U srpnju su krenule prijave za Konoviziju 2021, konovizijska voditeljska ekipa je pojačana Katom Lujo a Ivo Paškov je i dalje zvijezda na konovizijskim društvenim mrežama.

Počele prijave za Konoviziju 2021
Prijave za već četvrtu Konoviziju, koja je na rasporedu 12. veljače 2021., počele su 15. srpnja te su otvorene do 15. listopada 2020. godine.
Sukladno Pravilniku Konovizije imaju isključivo punoljetne osobe iz sljedeća mjesta i naselja: Bani, Brotnice, Cavtat, Čilipi, Duba Konavoska, Dubravka, Dunave, Drvenik, Đurinići, Gabrile, Gruda, Jesenice, Karasovići, Komaji, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Mihanići, Mikulići, Močići, Molunat, Obod, Pavlje brdo, Pločice, Poljice, Popovići, Pridvorje, Radovčići, Stravča, Šilješki, Uskoplje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje i Zvekovica. Mjestima sa popisa u finalnoj večeri pridružit će se i gostujuće mjesto.
Natjecatelj mora biti stanovnik mjesta, rodom iz mjesta, ili da mu je jedan od roditelja porijeklom iz mjesta koje želi predstavljati.
Prijave su već počele stizati, i skuplja se vrlo, vrlo zanimljiva ekipa, a svi koji se žele prijaviti mogu to napraviti preko naše web stranice na linku: http://konovizija.com.hr/prijava.php

Konovizija pojačana Katom Lujo
Jedna od najpoznatijih, a slobodno se može reći i najomiljenijih, radio voditeljica Kate Lujo pojačat će Konoviziju!
Voditeljica, koja svojom pozitivnom vibrom i dobrim raspoloženjem oduševljava slušatelje Soundset Raguse, vodit će posebne uvodne emisije u produkciji Konovizije, a koje će ekskluzivno biti prikazane na našoj web stranici.
Atraktivna Kate Lujo, koja osim uveseljavanja slušatelja na radio valovima Soundset Raguse, trenutno vodi i podcast emisiju DUSTRAonica u kojem ugošćuje poznate goste s našeg područja ali i cijele Hrvatske, postat će tako dio Konovizije u sklopu projekta Konovizija TV koji ćemo uskoro predstaviti.

Ivo Paškov zvijezda društvenih mreža
Tijekom srpnja na Facebooku, Instagramu i YouTubeu najveća zvijezda je bez sumnje bio Ivo Paškov. Iako je vijest da će Kate Lujo pojačati Konoviziju privukla najviše pažnje na našem Facebook kanalu, prvo ime je ipak popularni Čilipljanin Ivo Paškov. Video nastupa Čilipa na Konoviziji 2020 je bio najgledaniji tijekom srpnja, a na Instagramu je njegova, sad već legendarna izjava – „Da sam birao gdje bi živio izabrao bi Grudu“ dobila je najviše lajkova.
Na našim društvenim mrežama birali ste i najbolje zabavljače i duete, pogađali čije se pjesme najviše izvode, igrali nagradne igre...
Ako niste do sada, pratite nas na našim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu i YouTubeu gdje vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.