• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Kate Lujo postaje dio Konovizije

2020-07-28 11:41:21 admin

Konovizija je dobila veliko voditeljsko pojačanje – omiljena radio voditeljica Kate Lujo postaje dio Konovizije!
Jedna od najpoznatijih, a slobodno se može reći i najomiljenijih, radio voditeljica, svojom pozitivnom vibrom i dobrim raspoloženjem oduševljava slušatelje Soundset Raguse, a sada će zabavljati i gledatelje Konovizije.
Naime, atraktivna Lujo, koju brojni obožavatelji prate i na društvenim mrežama, vodit će posebne uvodne emisije u produkciji Konovizije, a koje će ekskluzivno biti prikazane na našoj web stranici.
„Veselim se fantastičnoj suradnji i nadam se da ćemo se svi prije svega dobro zabaviti. Pošto je Konovizija sinonim za zabavu, i uz tako dobar tim kao što je konovizijski, i ne može biti drugačije“ smatra Kate Lujo.
„Konovizija za svoje četvrto izdanje priprema brojne novitete i iznenađenja kako bi obogatila iskustvo gledanja Konovizije i svojim gledateljima ponudila više sadržaja, a jedno od njih su i posebne uvodne emisije koje će se raditi u sklopu projekta Konovizija TV, a koje će ekskluzivno biti prikazane na našoj web stranici i društvenim mrežama. Za voditelja emisija se nismo niti malo dvoumili jer smatramo da se svojom pozitivom, stavom, kao i pristupom svojim slušateljima na radiju, Kate Lujo, koja je po nama jedan od najprepoznatljivijih dubrovačkih brendova, savršeno uklapa u Konoviziju“ objašnjava organizator Toni Čeović.
Kate Lujo je svoju karijeru počela kao radio voditeljica na Soundset Ragusi gdje je provela šest godina, nakon čega prelazi na Libertas TV kao voditeljica radijskog i TV programa na Libertas TV-u. Posebnu pozornost tada privlači vođenjem zabavnog programa kućice Libertas televizije na Stradunu, a tada se, već kao jedna od najvećih zvijezda dubrovačkih medijskih prostora, odlučuje na povratak na Soundset Ragusu gdje vodi jutarnji program. Trenutno je možete gledati i kao voditeljicu podcast emisije DUSTRAonica u kojem ugošćuje poznate goste s našeg područja ali i cijele Hrvatske.