• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Dubrovački dnevnik uz Konoviziju

2019-01-18 07:31:06 admin

Kako nema onoga tko nije čuo za Konoviziju, tako nema onoga tko redovito ne baci oko na Dubrovački dnevnik. Ne treba njega posebno predstavljati jer Dubrovački dnevnik čitaju svi - kako oni iz Dubrovnika, tako i oni iz unutrašnjosti Hrvatske. Kako oni iz Lapada, tako i oni iz Gruža. Čitaju ga Primorci, čitaju ga Župjani, a svakako ga čitaju i Konavjani; nevažno jesu li iz Čilipa ili iz Grude; iz Gornje ili iz Donje bande. Mada je to svima vama jako dobro poznato, red je rijet' i koju o našem medijskom pokrovitelju. Dubrovački dnevnik je najčitaniji informativni portal na jugu Hrvatske prema svim relevantnim servisima za mjerenje posjećenosti.
Prva vijest na portalu je objavljena 30. studenog 2012. godine, točno u podne, kad je mlada i entuzijastična ekipa krenula s radom. Ovaj online medij se vrlo brzo plasirao među najčitanije lokalne portale u Hrvatskoj, a njihove vijesti redovito prenose vodeći nacionalni mediji. Dubrovački dnevnik je 2014. godine postao dio ugledne RTL-ove mreže. Danas ga možete čitati, ali i gledati zahvaljujući brendu DD TV koji proizvodi videomaterijale.
Tako na Dubrovačkom dnevniku, između ostalog, možete gledati i Konoviziju, a odluka o suradnji bila je logičan slijed. Jer kako Konoviziji nema premca kad je riječ o zabavnim manifestacijama, tako nema ni Dubrovačkom dnevniku kad je u pitanju online novinarstvo.