• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Određen datum Konovizije 2021!

2020-04-16 17:41:30 admin

Već tri izdanja su iza nas, a upravo je određen i datum četvrte Konovizije – iduće natjecanje konavoskih sela i mjesta u pjevanju održat će se u petak 12. veljače 2021. godine.
Pripreme za Konoviziji su opsežne i zahtijevaju puno vremena pa smo već punom parom u pripremama za Konoviziju 2021, a već po maloj tradiciji (nakon lekcije s prvog izdanja) za datum održavanja je izabran posljednji petak pred početak korizme.
Unatoč tome što koronavirus mijenja sadašnjicu i navikava nas na neke nove načine života, bez naznaka što će se događati u budućnosti, mi se po planu pripremamo za Konoviziju 2021. U ova vremena prepuna neizvjesnosti, zabrana, ograničenja i često loših vijesti pripreme za veseo događaj kao što je Konovizija dođu kao odlična antistres terapija.
Međutim, u situaciji poput pandemije koronavirusa, na koju nitko od nas nije bio spreman i koja je za sve nas nepoznanica, nitko od nas ne zna što nas čeka u budućnosti tako da su pripreme za ovu Konoviziju najkompleksnije do sada jer se pripremamo za sve moguće scenarije – čak i za održavanje bez publike ili u krajnjem slučaju ako prilike to budu zahtijevale prebacivanje u neko drugo doba godine. Obzirom na to da će se ekonomske posljedice sigurno osjetiti već sad smo svjesni da ćemo najvjerojatnije morati odustati od plana preseljenja u novi, veći prostor, a predvidjeti već sada sve moguće scenarije u kojima se priča može razvijati u veljači 2021 godine gotovo je pa nemoguće.
Ali, kako se kaže – o tom po tom. Datum je određen, a nove vijesti poput gostujućeg mjesta i početka prijava objavit ćemo u skoroj budućnosti.