• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Mija Švago dobiva novu ulogu na Konoviziji

2020-03-01 12:00:26 admin

Nakon što je na prvoj Konoviziji nastupala kao predstavnica Vodovađe, a 2019. i 2020. bila voditeljica, Mija Švago dobiva novu ulogu u sklopu Konovizije. Naime, ljubimica gledatelja Konovizije postaje dio organizacije najzabavnijeg konavoskog događaja te će biti zadužena za koordinaciju ali i osmišljavanje novih ideja.
„Konovizija iz godine u godinu raste, a samim time i obim posla što postaje preveliki teret za mali tim. S obzirom na to da smo odlučili u organizaciju uključiti nove osobe, kako bi mogli pratiti rast i stalno napredovati, logičan izbor je bila naša Mija za koju smo vrlo brzo vidjeli da je pravi dijamant - djevojka nevjerojatnih sposobnosti. S Mijom u našem organizacijskom timu samo nam je nebo granica, te jedva čekamo Konoviziju 2021 kako bi vam mogli predstaviti sve novosti koje pripremamo.“ mišljenja je glavni organizator Toni Čeović.
Iako su je gledatelji brzo prihvatili kao neizostavni dio voditeljskog trojca, Mija je bez puno razmišljanja prihvatila ponudu te se nestrpljenjem iščekuje nove izazove.
„Mislim da će Konovizija 2021 biti vrlo uzbudljiva za mene jer ću vidjeti i onu drugu, organizacijsku, stranu. Čast mi je biti pozvana za sudjelovanje u ovom projektu koji je prerastao na neki viši nivo i pretvorio se u događaj koji napeto iščekuju i prate ne samo cijele Konavle nego i županija. Posebno sam sretna jer sam bila uključena svake godine, kao natjecateljica i kao voditeljica, a sada će biti pravi izazov okušati se u nekim drugim, novim, ulogama i pomoći provesti sve ideje u djela. Ne sumnjam da će ekipa koja vas je do sada oduševljavala nastaviti oduševljavati, a nadam se da ću i ja pridonijeti tome“ riječi su Mije Švago.
Pripreme za Konoviziju 2021 su već u tijeku, a za četvrto izdanje pjevačkog natjecanja konavoskih mjesta priprema se cijeli niz novosti i iznenađenja.