• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Poljice otvaraju Konoviziju 2020

2020-02-08 09:03:24 admin

Najmlađa sudionica Konovizije, 20-godišnja predstavnica Poljica, Anđela Zglav otvorit će ovogodišnju Konoviziju. Odlučeno je naime tako na sinoćnjem programu izvlačenja održanom u Wine baru Volat na Grudi. U talk showu Tonija Čeovića i Juraja Maguda predstavljeni su kandidati koji su nakon toga izvlačili kuglice s brojevima a upravo je Zglav izvukla kuglicu s brojem jedan te će tako 21. veljače u 20 sati prva pred gledatelje u Domu kulture na Grudi.
Tijekom 90-minutnog programa gledatelji koji su se okupili u Wine baru Volat, ali i oni koji su pratili prijenos uživo na Facebook profilu Konovizije, tako su mogli saznati kakav je to kazneni udarac na nogometnom turniru uspio izvesti predstavnik Čilipa, kako je predstavnik Kupara povezan s Konavlima, kojoj od turbo folk pjevačica bi predstavnik Zvekovice svirao harmoniku, kome je natjecateljica Karasovića otkinula pramen kose pokušavajući napraviti Tokio Hotel frizuru, tko je zgodniji od dvojice predstavnika Pavljeg brda, koliko su popularni kostimi Djeda Božićnjaka među ženama, ali i zanimljiv podatak da su oba dosadašnja pobjednika pjevala pod rednim brojem 14.
Kuglicu u kojoj je bio broj 14 ove godine je izvukla Stravča koja će ove godine debitirati na Konoviziji dok će od ostalih debitantskih mjesta Drvenik nastupiti kao šesti, Uskoplje 13., dok Bani nastupaju posljednji – 16. Na Konoviziji 2020 kao gostujuće mjesto nastupaju Kupari koji će pred gledatelje Doma kulture na Grudi izaći peti.
Navijači domaćina Grude neće puno trebati čekati na svoje ljubimce koji nastupaju treći, Cavtat će na binu osmi, a Čilipi 12.
U punom prostoru Volta po završetku programa izvlačenja, u dobrom raspoloženju, zabava je nastavljena uz ritmove DJ Zlaja.

Redoslijed nastupa:
1. Poljice
2. Karasovići
3. Gruda
4. Obod
5. Kupari
6. Drvenik
7. Pavlje brdo
8. Cavtat
9. Pločice
10. Zvekovica
11. Lovorno
12. Čilipi
13. Uskoplje
14. Stravča
15. Komaji
16. Bani