• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Žanamari nastupa na Konoviziji!

2020-01-25 11:15:39 admin

Osim 16 predstavnika svojih mjesta i sela na Konoviziji 2020 nastupit će i Žanamari! Popularna pjevačica otpjevat će dvije pjesme te će predvoditi Konovizija Plus, novi program u sklopu Konovizije. Naime, za razliku od dosadašnje dvije Konovizije, po prvi put cijeli program ide bez prekida, pa će odmah nakon što posljednji natjecatelj otpjeva pjesmu, te se već po tradiciji dodijeli nagrada za životno djelo, početi glazbena pauza pod nazivom Konovizija Plus u kojoj će osim Žanamari, kao poslastice na samom kraju tog dijela programa, nastupiti i neka konavoska imena čija će imena biti objavljena uskoro.
Žanamari će ovo biti treći put da posjećuje Konavle, nakon što je dva puta nastupala u sklopu programa izbora za Miss sporta Dubrovačko-neretvanske županije.
Atraktivna djevojka iz Tučepa, koju na Instagramu prati preko 125 tisuća followera, svoju karijeru je počela nakon pobjede na Hrvatskom idolu a najpoznatija je po hitovima kao što su Pina Colada, Crni leptire, U ratu i ljubavi i mnogim drugim pjesama koje redovno prate atraktivni spotovi.

Foto: Promo