• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Bogati program Konovizije počinje već 31. siječnja!

2020-01-18 12:00:05 admin

Ovogodišnja Konovizija održat će se, kako je već poznato, 21. veljače u Domu kulture na Grudi s početkom u 20 sati, ali cijeli program počinje već za manje od dva tjedna!
Naime, program ovogodišnje Konovizije počinje već 31. siječnja kada će se u popularnom grudskom caffe baru Zora održati Konovizijske karaoke. Uz neke od natjecatelja, ali i voditelja, dosadašnjih karaoka, za mikrofonom se može okušati bilo tko, bez obzira na glasovne sposobnosti, a s obzirom na da su neki od ovogodišnjih natjecatelja zapaženi na cavtatskim Adventokama možda netko od pjevača u skoroj budućnosti završi i na samoj Konoviziji! Program će voditi Mija Švago, a za vrijeme večeri će se prikupljati i prilozi za konovizijsku humanitarnu akciju kojom se podržava Zaklada Dječja onkologija Rebro.
Već sedam dana kasnije, 7. veljače, na rasporedu je vrlo važan uvod u Konoviziju – izvlačenje redoslijeda nastupa natjecatelja. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg događaja u Pridvorju, u kojem se izvlačio redoslijed nastupa, i ovaj put će natjecatelji sami odlučivati o svojoj sudbini. Program izvlačenja, koji će se održavati u Wine baru Volat na Grudi s početkom u 21 sat, vodit će Toni Čeović i Juraj Magud, a prijenos će ići uživo na Facebook stranici Konovizije.
Tijekom dva tjedna pauze za vrijeme kojih će izvođači imati završne pripreme za nastup, na društvenim mrežama Konovizije, prvenstveno Facebooku i Instagramu, očekuje vas zabavni program kojim ćemo odbrojavati posljednje dane do same Konovizije – od slika podrške natjecateljima sa svih krajeva svijeta, preko Jurajevih anketa, do licitacije za dvije VIP karte za prvi red čiji će prihod ići za našu humanitarnu akciju.
I na kraju, 21. veljače s početkom u 20 sati, uz izravan prijenos na Libertas TV-u, veliko finale Konovizije 2020 u kojem ćemo između 16 mjesta dobiti nasljednika Mikulića i Pridvorja. Uz standardni program i voditeljski trojac Toni Čeović, Juraj Magud i Mija Švago, novost je što će Konovizija ovaj put imati zabavni program između posljednje točke i glasanja, ali više detalja i vijesti o tome uskoro!