• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Odluka je pala: Finale Konovozije ipak u Domu kulture na Grudi!

2018-09-30 16:20:00 admin

Iako smo prvotno planirali finale Konovizije 2019. godine održati u Sportskoj dvorani, te smo stoga i rezervirali termin, nakon dugog razmišljanja zbrajajući pluseve i minuse, te vodeći se dugoročnim planovima, odlučili smo da će se finale Konovizije, kao i polufinale, održati u Kristalnoj dvorani Doma kulture na Grudi.
Nevjerojatna atmosfera koju su priredili gledatelji na prošloj Konoviziji je ono što ovo pjevačko natjecanje čini posebnim, a ta atmosfera u kojoj je sve „gorjelo“ se ne bi mogla ponoviti u velikom prostoru poput Sportske dvorane. Konovizija je od početka zamišljena kao dobra, prava konavoska, zabava, a prelazak u veliki prostor bi dao dozu ozbiljnosti koju (za sada) ne želimo. Konovizija nije kratkoročni projekt, već nešto što mislimo raditi na duge staze, a kako svake godine želimo ponuditi nešto novo i još bolje iskustvo, pravljenje prevelikih skokova nije nešto što je dugoročno dobro. Uz sve navedeno te činjenicu da Sportska dvorana nema grijanje i da bi na samom početku ožujka bilo nemoguće ugrijati dvoranu atmosferom kao što je to moguće u Domu, te enormne troškove koje organizacija događanja u dvorani nosi sa sobom zbog čega bi nam budget trebao biti šesterocifren, smatramo da je odluka koju smo donijeli ispravna.
Naravno, to što će biti u istom prostoru ne znači da će doživljaj biti isti jer osim što ovaj put, s obzirom na veliki broj prijava, imamo i polufinalnu večer, pripremamo puno iznenađenja kojima smatramo da ćemo ispuniti velika očekivanja koja su nam nakon uspješne organizacije prošle Konovizije stavljena na leđa. Detaljno smo analizirali prošlu Konoviziju, utvrdili što se može bolje napraviti (ovaj put će npr. prodaja ulaznica biti potpuno drukčija), te s nestrpljenjem čekamo početak Konovizije 2019 da vam pokažemo što smo sve pripremili!