• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Mazda MX-5 – novo službeno vozilo Konovizije

2019-12-30 12:09:38 admin

Uspješna suradnja Konovizije i Mazde Perak Auta nastavlja se i dalje a to znači da imamo i službeni automobil Konovizije 2020! Nakon Mazde Mazda 6 CD184 Takumi Plus, ove godine smo dobili pravu sportsku poslasticu – super atraktivnu Mazdu MX-5 Miatu 30th Anniversary Edition!
A o novom Konomobilu Mazda piše ovako:
Uzbudljivog dizajna kao i originalna Mazda MX-5, najnoviji model lagan je sportski automobil, nevjerojatno okretan i opremljen uzbudljivim upravljanjem. Spuštenog podvozja sa stražnjim pogonom i tehnologijom Skyactiv, Mazda MX-5 vozi se kao da je dio vas. Uživajte u odličnoj ekonomičnosti potrošnje goriva, niskim razinama emisije i naprednoj povezivosti u automobilu.
Sjednite u udoban kokpit s gumbima i kontrolama u savršenoj simetriji, pritisnite papučicu gasa i osjetite brz, tečan odaziv koji se podudara s vašim radnjama. Poslušajte pulsirajuću riku motora ili uronite u glazbu iz sustava za ozvučenje Bose®. Život je dobar.
Odlučili smo uhvatiti taj osjećaj čiste zabave i snažne emocionalne veze između automobila i vozača koji je originalnu Mazdu MX-5 činio tako posebnom. To je bio posao života. Nismo osmišljavali samo još jedan uzbudljiv sportski automobil. Osmislili smo najnoviju Mazdu MX-5 kako bismo osvojili vaša srca.
Mazdu MX-5, kao i ostale modele, možete pogledati, i naravno kupiti, na u Mazda Perak Auto salonu na adresi Andrije Hebranga 2A, Dubrovnik.