• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Konovizija i Mazda Perak Auto ponovo udružuju snage

2019-11-25 17:48:56 admin

Jedan od najzabavnijih, a sada već i najprepoznatljivijih konavoskih brendova, će ponovo udružiti snage s zastupnikom uglednog japanskog proizvođača, pa će baš kao i prošlo izdanje, i Konovizija 2020 biti održana pod pokroviteljstvom Mazde Perak Auta.
Nakon što je na Konoviziji 2019 uspješna suradnja posebno privukla pažnju videom u kojem je glavnu ulogu, osim prepoznatljivih lica Konovizije Tonija Čeovića i Juraja Maguda imala Mazda 6 CD184 Takumi Plus, partnerstvo Konovizije i Mazda Perak Auta će se nastaviti i na nadolazećoj Konoviziji koja kulminira velikim finalom 21. veljače 2020. godine u Domu kulture na Grudi.
Mazda Perak Auto će biti neizostavan dio svih pratećih događanja Konovizije a pjevačko natjecanje konavoskih mjesta i sela će dobiti i novo službeno vozilo koje će zamijeniti Mazdu 6 CD184 Takumi Plus u ulozi „konomobila“.

Više o Mazda Perak Auto:
Bilo da se radi o roadsteru, SUV-u, karavanu ili kompaktu, u svim Mazdinim automobilima pronaći ćete istovjetne značajke - jedinstven i prepoznatljiv dizajn, učinkovitu tehnologiju i čisti užitak u vožnji.
Ako razmišljate o kupnji automobila, ljubazno osoblje Mazda Perak Auta podržat će vas u svakoj fazi od probne vožnje do financiranja automobila kako bi vam pomogli da vaš novi limeni ljubimac bude Mazda.
Mazdini automobili su idealan izbor i za službena vozila jer pružaju specifikacije više od standardnih, s niskim potrošnjama goriva i smanjenjem troškovima vašeg poslovanja. Tu je i kvaliteta postprodajnog servisa kojim se ponose u Mazda Perak Autu. S mnogim čimbenicima koji podcrtavaju njihovu visoku prodajnu vrijednost prepoznat će se poslovnu prednost u Mazdi kao službenom automobilu.
Ukoliko za svoju Mazdu poželite i nešto više, od kotača, stilskih elemenata i audio sustava do sigurnosti, navigacije i njege, svojoj Mazdi možete podariti osobni dodir. Namijenjena vašem modelu vozila, dodatna oprema će pomoći da vaša Mazda izgleda i funkcionira upravo kako vi to želite.
Dođite u salon Mazda Perak Auto na adresi Ulica Andrije Hebranga 2, radnim danom između 8 i 16, subotom 8 i 13, ili nazovite na 357 005, te se uvjerite u kvalitetu Mazdinih automobila i usluge.