• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Prijenos Konovizije 2020 na Libertas TV-u

2019-07-26 11:25:13 admin

Kao i prethodne dvije godine i Konoviziju 2020 ćete moći pratiti na TV ekranima, ponovo zahvaljujući našem partneru Libertas TV-u, a koji ove godine postaje ekskluzivni medijski pokrovitelj te će Konoviziju prenositi i putem live stream prijenosa.
Ukoliko ne budete u Kristalnoj dvorani Doma kulture na Grudi, u Konoviziji ćete moći uživati ugodno smješteni ispred TV ekrana ili svojih računala, u petak 21. veljače 2020. s početkom u 20 sati. LTV će osim toga predstaviti sve kandidate u posebnim emisijama, a osim što će na samoj večeri dodijeliti nagradu najboljem izvođaču prema glasovima svojih gledatelja, žiri LTV-a će kao neovisni žiri još jednom dijeliti i bodove natjecateljima.
„Zadovoljstvo nam je nastaviti suradnju s Libertas TV-om koji je s nama od samog početka. Sretni smo što Libertas TV prepoznaje snagu brenda Konovozije, a prijenos uživo omogućava svima s TV prijemnicima da uživaju u našem jedinstvenom natjecanju. Libertas TV i Konovizija su od samog početka u savršenoj simbiozi a stvari koje odlično funkcioniraju ne treba mijenjati“ izjavio je pokretač Konovizije Toni Čeović.
„Iznimno smo ponosni na proteklu i buduću suradnju s Konovizijom. U prvim razgovorima s Tonijem, prije više od dvije godine, kad je Konovizija trebala ugledati prvo svjetlo dana, a LTV je bio još uvijek novi medij samo na IP prijenosu signala, odmah smo prepoznali projekt i krenuli s idejom uživo prijenosa“ rekla je Katarina Milat Kralj direktorica i glavna urednica Libertas televizije.
„Odlična organizacija i vrlo zahtjevni procesi nisu nikakav problem već izazov kad je ekipa Konovizije i Libertas televizije u akciji. Jako je bitno za svaki projekt, a osobito televizijski uživo program, da se odvija s pravim profesionalcima koji na kraju priče postanu, ne samo kolege već prijatelji, a to se itekako osjeti“ dodala je Katarina Milat Kralj i istaknula kako će ove godine Konovizija biti još konkretnije medijski zastupljena jer će svi mediji tvrtke Tele5 - televizija, novine, portali i live stream biti angažirani kako bi krajnji korisnici, naši gledatelji, pratili najbolji uživo prijenos iz konavoske Kristalne dvorane na Grudi.
Libertas TV se može pratiti na kanalu 822 Max TV-a, kanalu 724 na B-netu, kanalu 726 na A1, kanalu 142 na A1 IPTV, kanalu 715 na Iskonu, kao i na Evo TV-u, dok se live stream može pratiti na Libertas TV-ovoj službenoj web stranici na adresi www.libertas.tv.
Ovogodišnja Konovizija, što se programa LTV-a tiče, počinje uvertirom nekoliko dana prije finalne večeri koja je 21. veljače 2020. godine, kako bi se gledatelji prisjetili proteklih finala ali i upoznali s ovogodišnjim kandidatima.
Jedva čekamo da Konovizije počne!

Foto: Željko Tutnjević (Libero portal)