• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Konovizija i Libertas TV nastavljaju suradnju!

2018-10-25 14:14:00 admin

Kako se dobitne kombinacije nikada ne mijenjaju tako i Konovizija s ponosom objavljuje da će se suradnja s Libertas Televizijom i na Konoviziji 2019!
Iz udobnosti vlastitog doma tako ćete moći uživo pratiti 22. veljače od 20 sati polufinalnu večer, te 1. ožujka od 20 sati finalnu večer Konovizije 2019, a sam prijenos će se raditi s još većom produkcijom, uz javljanja uživo kao i prigodne uvodne emisije.
Potvrda je to uspješnosti brenda Konovizije za kojeg smo uvjereni da će i u idućem izdanju pružiti puno zabave.
*Konovizija je pjevačko natjecanje mjesta i sela u Konavlima po uzoru na Euroviziju, a koje se pod geslom „Prezentaj svoje selo“ prvi put održalo 2018. godine. Kao najzabavniji događaj u Konavlima u novije vrijeme, Konovizija je s velikom dozom humora i jedinstvene konavoske zabave puno više od pjevačkog natjecanja, na kojem će 2019. godine nastupiti i gostujuće mjesto - Mokošica! *Kao prva IP televizija u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Dubrovniku Libertas Televizija u vlasništvu je tvrtke Tele-5 d.o.o., koja prateći tehnološke trendove i potrebe korisnika, a u skladu sa strateškim planom razvoja tvrtke sredinom 2016. osniva Dubrovački medijski centar. U portfelju DMC-a osim Libertas Televizije nalaze se i Glas Grada – županijski tjednik i Libero portal.
Od ožujka 2018. godine Libertas Televizija iz Dubrovnika postala je prva županijska televizija s područja juga Hrvatske, a u svom priopćenju za javnost, Vijeće za elektroničke medije navelo je kako je Libertas Televizija ponudila kvalitetan program s dovoljnom količinom informativnog programa koji je izrazito važan za lokalne publike Libertas TV je zbog korištenja napredne tehnologije, iskusnog tima stručnjaka s višegodišnjim iskustvom te emisija u vlastitoj produkciji jednostavno drugačija od drugih!