• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Mikulići pobjednik Konovizije!

2019-03-02 10:42:59 admin

Mikulići su pobjednici druge Konovizije! S 134 boda, predstavnik Mikulića, Toni Mostahinić, je svojom izvedbom hita Parnog Valjka Sve još miriše na nju, oduševio i žiri i publiku, te je ostavio iza sebe Zvekovicu sa 113 i Komaje s 99 bodova.
Pobjednici polufinalne večeri, Mikulići, su u finalu bili još uvjerljiviji nego na prvoj večeri na kojoj su u uzbudljivom glasanju pobijedili sa samo dva boda prednosti ispred Zastolja. U finalu su se Mikulići rano odvojili te je brzo postalo jasno tko odnosi Miška.
Ali, dok je nedostajalo rezultatske neizvjesnosti, nije nedostajalo spektakla u večeri koju su obilježile nezaboravne izvedbe često praćene odličnim scenskim nastupima, ali i izuzetno raspoloženom publikom koja je ovacijama ispratila sve izvođače.
Pred gledateljima koji su svoje favorite bodrili glasnim povicima, ali i izuzetno maštovitim transparentima, redali su se izvođači uz pratnju Konovizija benda. Najviše pljeska ponovo je dobio hrabri predstavnik Dube konavoske Božo Brailo, ali gledatelje su još jednom posebno zabavili predstavnik Zvekovice Davor Čupić koji je imao pravi performance izvodeći Kako ću joj reć da varin, braća Barbice koji su izveli Bolje živim nego ministar, Stanka Vodopić s plesačem u svojoj izvedbi Moj mali je opasan, domaćin Miho Trković s Koga da volim kad tebe nema, Konavljanin Tihomir Šakota s Nostalgija tjera mene a uzbudljivu večer u eksplozivnoj atmosferi Doma kulture na Grudi zatvorio je predstavnik Radovčića Luka Rilović koji je s Nitko nema dva života podigao cijelu dvoranu na noge.
Nakon glasanja u kojem su Mikulići ostvarili novi rekord po broju bodova, konačni poredak prve osmorice koji bi, u slučaju da iduće godine također bude polufinalna večer, ostvarili direktan plasman u finale je Mikulići, Zvekovica, Komaji, Obod, Radovčići, Cavtat, Zastolje, Poljice.
U sklopu programa kojeg su vodili Mija Švago, Juraj Magud i Toni Čeović, dodijeljeno je i priznanje za životno djelo Franu Šmanjku, dok je Nevio Krešić proglašen ambasadorom Konovizije.