• +385 92 131 0415
  • info@konovizija.com.hr


Izvučen redoslijed nastupa na polufinalnoj večeri

2019-02-09 10:00:00 admin

Sinoć je u Caffe baru Mali u Pridvorju održan Konovizija Warm Up Party kojim je i službeno počela Konovizija 2019. U dobrom društvu predstavljeni su ovogodišnji natjecatelji koje su na ležeran način, kroz talk show, predstavili voditelji Toni Čeović i Juraj Magud, a polufinalisti su imali zadatak i izvlačiti redoslijed nastupa na prvoj večeri Konovizije koja je na rasporedu 22. veljače 2019. u 20 sati.
Kuglice su tako odredile da će prvi nastupiti debitantsko mjesto Karasovići, nakon kojih slijede još jedan debitant - Mikulići. Močići, koji su prošle godine nastupili četvrti, ove će nastupiti treći, dok će gostujuće mjesto Mokošica na pozornicu Kristalne dvorane Doma kulture na Grudi izaći četvrta. Pavlje brdo će za razliku od prošle godine kada je pjevalo drugo, ovaj put nastupiti deseto. Slično je sa Dubravkom koja je prošle godine također bila među onima koji su pjevali na početku, a koja će za dva tjedna nastupiti predzadnja, dok će Cavtat, koji je prošle godine otvorio Konoviziju, ove godine zatvoriti polufinalnu večer.
Kako ova Konovizija ima i humanitarni karakter sinoć su u Pridvorju skupljani i prilozi za malenog Nevija, a zabava se nakon izvlačenja, koje se moglo pratiti i uživo na našoj Facebook stranici, nastavila uz DJ Zlaja do ranih jutarnjih sati.
Foto: Goran Mratinović (Dubrovački dnevnik)